Menukaart allergenen

Allergenen

A = vis
B = gluten
C = soya
D = ei
E = melk
F= schaaldieren
G = noten
H = weekdieren
I = pinda’s
J =sesamzaad
K = lupine
L = selderij
M = mosterd
N = zwaveldioxide

Voorgerechten:

Huisgemaakt brood met kruidenboter, tapanade en aiolie    B/E/M
Huisgemaakt brood met charcuterie met dips en gesneden vleeswaren B/E/M
Tomatensoep en bieslook creme  B/C
Uiensoep met kaas crutons  B/ L
Carpaccio B/D/G
Steak tartaar   B/D/M
Tuna 5 spice met rucola salade en tauge.  A/B/C/G/J
3 grote gegrilde gambas   F

Hoofdgerechten
Lamskoteletten
Beefburger met cheddar en gegrild spek   B/C/E/J
Sate van kippendijen  B/C/E/G/I
Spareribs klein/groot/mega    C/L/M
Wienerschnitzel            B/E/D
Ribeye 300/400
Usa steak 200gr
Mix grill spies    C/L/M
Lady/men steak 150/ 225
Chateaubriand 2 personen geserveerd met gebakken ui en champignons
Cote de boeuf dry-aged
Entrecote met kruidenboter

Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met friet en salade, tomatensalsa, knoflook en cocktailsaus.

Vis gerechten
3 Sliptongen
Gebakken zalmfilet
Gegrilde Gambas 6 stuks

Hoofdgerechten worden standaard geserveerd met friet en salade tomatensalsa,knoflook en cocktailsaus.

Maaltijdsalades

Capreze salade met tomaat verse buffelmozerella en basillicum
Carpaccio salade met pijnboompitten en crutons   B/G
Geitenkaas salade met honing en appel

Extra bij gerechten

Ovenaardappeltjes met knoflook en rozemarijn
Friet
Salade
Gebakken ui en champignon
Halve maiskolf met kruidenboter.

Warme sauzen

Pepersaus
Champignonsaus
Rode wijn saus
Stroganoff saus