Diner
Desserts

DINER

VOORGERECHTEN

Huisgemaakt brood met boter, tapenade en aioli 6,50
Huisgemaakt brood met charcuterie, diverse ambachtelijke vleeswaren met dips 11,50
Gepofte paprikasoep met basilicumolie 6,50
Soep van het moment 6,50
Hollandse garnalencocktail 13,50
Carpaccio 11,50
Steak Tartaar 12,50
Hollandse garnalencocktail 13,50
3 grote gamba’s van de grill 12,00

MAALTIJDSALADES

Carpaccio / gerookte vis / geitenkaas 15,50

STEAKS AND MORE

onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met:
Tomatensalsa, knoflooksaus & whiskeysaus

VLEES

Beefburger met cheddar en Zeeuws spek 15,00
Gebraden halve of hele kip met thijm en citroen v.a. 16,50
Saté van kippendijen 14,50
Spareribs klein/groot/mega v.a. 15,50
Mix grill spies 18,00
Varkenshaas 17,00
Varkensschnitzel 16,00
Rib-eye – 200, 300 of 400 gram v.a. 18,50
USA Steak 22,50
T-bone steak 500 gram 29,50
Tomahawk steak 650 gram 32,50
Lady steak 150 gram 23,00
Gent’s steak 225 gram 28,00
Chateaubriand 2 personen, geserveerd met gebakken ui en champignons 29,50 p.p.

VIS

Zeetong dagprijs
Catch of the day dagprijs
Gegrilde gamba’s (6 stuks) 22,00

VEGETARISCH

Een wisselend gerecht van de chef dagprijs

KIDS

Soepje 3,50
Spareribs 9,50
Saté 9,50
Kipnuggets 7,50
Frikadel 7,50

EXTRA

Ovenaardappeltjes met thijm en knoflook 3,00
Frietjes 3,00
Gepofte aardappel 3,00
Frisse salade 3,00
Gebakken ui en/of champignons 3,00

WARME SAUZEN

Gorgonzolasaus 2,50
Stroganoffsaus 2,50
Pepersaus 2,50
Champignonsaus 2,50

DESSERTS

Dame blanche vanille-ijs/chocola/slagroom 6,50
Coupe V.O.C. vanille-ijs/advocaat/slagroom 6,50
Coupe Amarena vanille-ijs/warme kersen/slagroom 6,50
Cheesecake met limoenijs 7,50
Tarte tatin met kaneelijs 7,50
Chocoladesouffle met frambozenijs 7,50
Grand dessert voor 2 personen 8,50 p.p.
Reypenaer proeverij van 4 kazen 9,50