Diner
Desserts

DINER

VOORGERECHTEN

Huisgemaakt brood met boter, tapenade en aioli
Huisgemaakt brood met charcuterie, gesneden vleeswaren met dips
Tomatensoep en bieslookcreme
Uiensoep met kaascroutons
Rundercarpaccio
Steak Tartaar
Five spice tuna met rucola en taugé
3 grote gamba’s van de grill

MAALTIJDSALADES

Carpaccio / Caprese (vega) / Geitenkaas (vega)

STEAKS AND MORE

onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met:
Tomatensalsa, knoflooksaus & whiskeysaus

VLEES

Beefburger met cheddar en Zeeuws spek
Lamskoteletten
Saté van kippendijen 
Spareribs klein/groot/mega 
Mix grill spies 
Wienerschnitzel 
Rib-eye 300 of 400 gram 
USA Steak 200 gram
T-bone steak 500 gram 
Lady steak 150 gram 
Gent’s steak 225 gram 
Chateaubriand 2 personen, geserveerd met gebakken ui en champignons
Côte de boeuf dry-aged
Entrecote met kruidenboter

VIS

Sliptongen, 3 stuks
Gebakken zalmfilet
Gegrilde gamba’s (6 stuks)

VEGETARISCH

Een wisselend gerecht van de chef

KIDS

Soepje
Spareribs
Kipnuggets
Frikadel
Kroket

EXTRA

Ovenaardappeltjes met rozemarijn en knoflook
Frietjes
Frisse salade
Gebakken ui en/of champignons
Halve maiskolf met kruidenboter

WARME SAUZEN

Gorgonzolasaus
Stroganoffsaus
Pepersaus
Champignonsaus

DESSERTS

Dame blanche vanille-ijs/chocola/slagroom 
Chocolate dream brownie met vanille ijs en chocolade saus
Cheese cake met limoenijs
Sorbet, 3 soorten ijs met vers fruit
Tarte tatin met kaneelijs 
Chocoladesouffle met frambozenijs
Kaasplankje, diverse kazen met frisse chutney