MANU-1-750x200px
MANU-2-750x200px

DINER

VOORGERECHTEN

Brood met kruidenboter, tapenade en aioli 6,50
Brood met charcuterie, diverse ambachtelijke vleeswaren en dips 11,50
Klassieke Franse uiensoep 6,50
Soep van de chef 6,00
Hollandse garnalencocktail 13,50
Steak Tartare 12,50
Carpaccio 11,50
3 grote gamba’s van de grill met knoflook en kruiden 12,00

STEAKS AND MORE

onze hoofdgerechten worden standaard geserveerd met:
Tomatensalsa, knoflooksaus & whiskeysaus

VLEES

Beefburger met cheddar en Zeeuws spek 14,50
Geroosterde Poussin met thijm en citroen 17,50
Saté van kippendijen 14,50
Spareribs klein 15,50
Spareribs groot 17,50
Mixed Grill Spies 17,50
Rib-Eye 200g/300g/400g v.a. 21,50
USA Steak 21,50
Ladysteak 150g 22,50
Men’s steak 225g  22,50
Chateaubriand 2p, geserveerd 29,50 pp
met gebakken uien en champignons
T-Bone Steak 500 gram 28,50
Varkenshaas 17,50
Varkensschnitzel 16,50

VIS

Zeetong Dagprijs
Catch of the day Dagprijs

Gegrilde Gamba’s (6stuks) 21,50

VEGETARISCH

Een wisselend gerecht van de chef

MAALTIJDSALADE

 Vlees of vis of vegetarisch 15,50

KIDS

Soepje 3,50
Spareribs 9,50
Saté 9,50
Kipnuggets 7,50
Frikadel 7,50

EXTRA

Huisgemaakte frietjes 2,75
Gepofte aardappel 2,75
Gebakken aardappels 2,75
Frisse salade 2,75
Gebakken ui of champignons 2,75

WARME SAUZEN

Gorgonzolasaus 2,00
Pepersaus 2,00
Champignonsaus 2,00
Vleesjus 2,00

DESSERTS

Dame blanche 6,50
Crème brûlée 6,50
Cheesecake met limoenijs 6,50
Tarte Tatin met kaneelijs 7,50
Chocoladesoufflé met bloedsinaasappelijs 7,50

                                                     (bereidingstijd 15 min.)